Αλβανία : Πώς θα βγάλετε ελληνικό διαβατήριο με «λάδωμα» 1000 ευρώ

Αλβανία : Πώς θα βγάλετε ελληνικό διαβατήριο με «λάδωμα» 1000 ευρώ

 

Εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης καταγράφει με κρυφή κάμερα τον άνθρωπο που, όπως εξηγεί, μπορεί σε μια εβδομάδα να βγάλει από το Δυρράχιο ελληνικό διαβατήριο σε οποιονδήποτε Αλβανό, αρκεί να του δώσει 1000 ευρώ

εκπομπή «Stop» του τηλεοπτικού σταθμού Tv Klan είχε θέμα πώς οι Αλβανοί μπορούν να αποκτήσουν διαβατήριο από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, χωρίς καν να βγουν από την Αλβανία.

 

Αναφέρει ο παρουσιαστής:

«Κρυφή κάμερα δείχνει πώς με 1000 ευρώ στο χέρι, γινόσαστε κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. Ο «έμπορος» αυτής της επιχείρησης είναι ο Αντέμ Πιτσάρι που δίνει εγγύηση 100% για την επιτυχία της υπόθεσης και θα μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεσθε με νέα ταυτότητα για μια νέα ζωή, σε όποια χώρα της Ευρώπης θέλετε».

Ο ίδιος τονίζει:

«Πολίτης υπέβαλλε μόνο 2 φωτογραφίες και το απαιτούμενο ποσό και σε τέσσερις ημέρες ή το πολύ σε μία εβδομάδα πήρε στο χέρι το ελληνικό διαβατήριο με στοιχεία ταυτότητας ‘Γιάννης Γκοργκούλας’ / «Janis Gorgulas»».

Στην εκπομπή παρουσιάζεται βίντεο στο οποίο καταγράφεται η συνάντηση δημοσιογράφων με τον μεσολαβητή Αντέμ Πιτσάρι, στο Δυρράχιο, για να διαπιστώσουν πώς μπορούν να αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο και να γίνουν ευρωπαίοι πολίτες.

Ακολουθεί διάλογος που καταγράφεται με την κρυφή κάμερα και κατά τη συζήτηση ο Πιτσάρι τους υπόσχεται ότι το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχουν ελληνικό διαβατήριο από την Αθήνα, αρκεί να του δώσουν το ποσό των 1000 ευρώ…

Πηγή: himara.gr  (ΒΙΝΤΕΟ)