Υγεία - Διατροφή

Τον δεύτερο σημαντικό τίτλο της καριέρας του κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Η αξιολόγηση του κινδύνου από την παρουσία της Listeria monocytogenes σε έτοιμα για κατανάλωση προϊόντα κρέατος τέθηκε στο επίκεντρο συνεδρίου του ΕΦΕΤ στην Αθήνα. Πρόκειται για ύπουλο παθογόνο, όπως αναφέρει ο ΕΦΕΤ, το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη σωστή συμπεριφορά των καταναλωτών.
Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να γυμναστούμε, αλλά δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να βγούμε από το σπίτι. Είμαστε ήδη τόσο κουρασμένες από το καθημερινό μας πρόγραμμα που το να πάμε στο γυμναστήριο φαντάζει σαν βασανιστήριο.
Η χρήση κάνναβης κατά την εφηβεία σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης μετά την ενηλικίωση, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη.
Θέλει κανείς να πάρει μια -κατά προσέγγιση- ιδέα για το πόσο μεγάλος είναι ο μελλοντικός καρδιαγγειακός κίνδυνος στη ζωή του; Δεν έχει παρά να πέσει στο έδαφος και να μετρήσει τον αριθμό των κάμψεων που μπορεί να κάνει.

Γυναίκα - Ομορφιά

Δεν είναι ένα απλό νερό, αλλά ένα από τα αρχαιότερα καλλυντικά που εκτός από την ομορφιά χρησιμοποιείται και για τη μαγειρική.
Το τεστ για να βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε
Για να διευκολυνθείς ταξινόμησέ τα ρούχα σε ομάδες, με βάση τη χρήση που θα έχουν, το ύφασμα, το χρώμα και το είδος
Επένδυση για τη γκαρνταρόμπα το τζιν, που ταιριάζει στο σωματότυπό σου, με τα σωστά αξεσουάρ, σε βγάζει ασπροπρόσωπη πάντα
Βοηθούν η ισορροπημένη, υγιεινή και θρεπτική διατροφή, η άθληση, η ξεκούραση και η σωστή φροντίδα του σώματος