Στα Τίρανα για τη σορό τού γιου του ο πατέρας τού Κατσίφα-Την Πέμπτη η κηδεία στους Βουλιαράτες

Στα Τίρανα για τη σορό τού γιου του ο πατέρας τού Κατσίφα

 

Η απόφαση των εισαγγελικών Αρχών να παραδώσουν τη σορό του Κατσίφα στην οικογένειά του ώστε να γίνει η ταφή, αποδίδεται στην πίεση που λέγεται ότι άσκησε ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα.

 

Στα Τίρανα μεταβαίνει ο πατέρας του 35χρονου Κωνσταντίνα Κατσίφα για να παραλάβει τη σορό του γιου του, δέκα μέρες μετά τη δολοφονία του από ομάδα αλβανών κομάντο. Οι εισαγγελικές Αρχές της Αλβανίας, ειδοποίησαν τον Ιωάννη Κατσίφα να μεταβεί εκεί για την παραλαβή της σορού. Η απόφαση των εισαγγελικών Αρχών να παραδώσουν τη σορό του Κατσίφα στην οικογένειά του ώστε να γίνει η ταφή, αποδίδεται στην πίεση που λέγεται ότι άσκησε ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα.

 

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το «epiruspost.gr», ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες. Ο Βαγγέλης Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ώστε να γίνει η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Την Πέμπτη η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες

Την Πέμπτη στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος  στους Βουλιαράτες, θα γίνει η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα,  10 ημέρες μετά την δολοφονία του, οι αλβανικές αρχές έδωσαν το πράσινο φως στην οικογένειά του να παραλάβει την σορό απ’ τα Τίρανα.

Αύριο η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Οι αλβανικές αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα της οικογένειας(ΒΙΝΤΕΟ)