Αύριο η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Οι αλβανικές αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα της οικογένειας(ΒΙΝΤΕΟ)

Αύριο η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Οι αλβανικές αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα της οικογένειας(ΒΙΝΤΕΟ)

 

«Οι Βορειοηπειρώτες είναι τσοπανόσκυλα» – Ο θάνατος του Κ. Κατσίφα σε αλβανική κωμική εκπομπή

Η Εισαγγελία Σοβαρών Εγκλημάτων της Αλβανίας δέχθηκε το επίσημο αίτημα των μελών της οικογενείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παράδοση της σορού που παραμένει στο νεκροτομείο για 9η ημέρα.

Όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, μαζί με την σορό του 35χρονου, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης θα παραλάβει αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού Ινστιτούτου για να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του θύματος.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου είχε ζητήσει να παραλάβει την σορό του τρεις ημέρες μετά το θάνατό του αφού πρώτα παραιτήθηκε από την παράλληλη εμπειρογνωμοσύνη από Έλληνα ιατροδικαστή.

Το αίτημα του Γιάννη Κατσίφα παραδόθηκε στο Γραφείο της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων και ύστερα από πολυήμερη αργοπορία εξέδωσε την θετική απάντησή της σήμερα. himara

Κατσίφας: Παρέμβαση του αλβανού προέδρου για την παράδοση της σορού

Προσβολή νεκρού από τους Αλβανούς: «Οι Βορειοηπειρώτες είναι τσοπανόσκυλα» – Ο θάνατος του Κ. Κατσίφα σε αλβανική κωμική εκπομπή

Αντικείμενο σάτιρας έγινε ο θάνατος του ήρωα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς σε κωμική εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης, ο παρουσιαστής θεώρησε σωστό να σατιρίσει δημόσια έναν νεκρό, δολοφονημένο από τα πυρά των αλβανικών ειδικών δυνάμεων.

Επεκτείνοντας το χιούμορ του σε όλη τη Βόρειο Ήπειρο, την οποία αποκαλεί «Νότιο Αλβανία”, είπε προκλητικά πως πρέπει να δέσουν τα τσοπανόσκυλα, αναφερόμενος στους Βορειοηπειρώτες.

Την στιγμή που οι έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συνεχίζονται, και ενώ το βαθύ κράτος της Αλβανίας επιχειρεί τακτικά με κάθε τρόπο κατά των Βορειοηπειρωτών, κάποιοι βρίσκουν αστείο το να κάνουν «πλάκα» δημόσια με έναν νεκρό.

Ένας από αυτούς τους «κάποιους» είναι και ο Agim Bajko, ένας Αλβανός κωμικός και δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσιάζει την δική του εκπομπή.

Σε αυτή, χάριν «πλάκας», συνέδεσε την υπόθεση Κατσίφα με τις καταγγελίες στα Αλβανικά ΜΜΕ για  χρηματισμό Αλβανών από Έλληνες, λέγοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που… εξεγέρθηκε.

«Είπε, γιατί εμένα μου δίνουν 300 ευρώ και στους Αλβανούς δίνουν εκατομμύρια» ήταν τα λόγια του, ενώ αποκάλεσε «τσοπανόσκυλα» τους Βορειοηπειρώτες.

 

Ανθελληνικό παραλήρημα απο 14 Βουλευτές